< Testează serviciile Office Therapy printr-o ședință demo gratuită de masaj

Testimoniale

ședință demo gratuită de masaj

Pentru noi este foarte importantă experiența clienților noștri și feedback-ul pe care ni-l oferă. Ce spun despre colaborarea cu Office Therapy:

 

Echipa Office Therapy a venit pentru un demo la noi la birou, într-o zi de muncă obișnuită. Am apreciat organizarea de care a dat dovada pentru desfășurarea sesiunii de masaj și atenția pe care a arătat-o față de echipa noastră. Colegii mei au apreciat masajul pe care l-au făcut kinetoterapeuții de la Office Therapy.
După această experiență, am remarcat preocuparea echipei Office Therapy de a primi feedback, pentru a înțelege cum ne-am simțit, ce ne-a plăcut, ce pot ei îmbunătăți.
Recomand cu plăcere să încercați masajul la birou oferit de echipa Office Therapy!

Anca Sirca, HR Manager @ Altom Consulting


Viziunea companiei noastre este reprezentată de îmbunătățirea continuă. Încercăm să aplicăm acest lucru în toate domeniile în care lucrăm, în special în relația cu angajații noștri, iar din acest motiv, am ales să colaborăm cu Office Therapy. Ședințele de masaj sunt cele mai apreciate din pachetul de beneficii oferit, iar pentru noi satisfacția angajaților este importantă deoarece acest lucru se reflectă în raportul de muncă. Recomandăm cu căldură serviciile colaboratorului nostru!

Rus Cristian Lucian, Workmate relations and payroll specialist @ Pyronova


Colaborarea cu Office Therapy a crescut satisfacția angajaților noștri cu privire la pachetul de beneficii pe care îl oferim. Colegii care frecventează ședințele de masaj se întorc la masa de lucru mult mai relaxați și cu zâmbetul pe buze. Recomand cu căldură serviciile voastre, iar cel mai mare avantaj este faptul că nici măcar nu trebuie să ne deplasăm!

Adriana Fratean, HR & Talent Manager @ Ve Interactive

 

Este grozav masajul la birou și ne prinde tare bine. Terapeuții sunt cu adevarăt profesioniști, ne întreabă dacă avem anumite probleme înainte de a începe masajul și îl adaptează în funcție de ceea ce le transmitem. Mișcările lor sunt eficiente și se mulează pe nevoile fiecăruia. Își adaptează comunicarea în funcție de cum avem dispoziția și nu insistă dacă suntem mai tăcuți, iar asta ne ajută mult să ne relaxam în timpul masajului și să ne bucurăm de moment. Suntem foarte mulțumiți.

Alexandra Jigailov, Financial & Administration Manager @ DotWhite

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus