< Despre Office Therapy și mesajul terapeutic la birou

Despre

Office Therapy

Având în vedere că petrecem într-o proporție covârșitoare cea mai mare parte din timp la birou, Office Therapy vine cu o propunere care să combată sedentarismul și efectele negative pe care acesta le produce asupra sistemului osos, muscular, respirator și digestiv.

Echipa Office Therapy este formată din terapeuți specializați în ergonomie și masaj terapeutic la birou. Aceste manevre și tehnici de terapie manuală, streching și energizare musculară urmăresc să restabilească echilibrul musculo-scheletal, scăderea nivelului de stres, precum și îmbunătățirea posturii.

Descoperă masajul la birou: energie și productivitate crescută

Pentru a întregi efectul terapeutic al ședințelor de masaj, terapeuții noștri prezintă cursul de ergonomie, care învață sau reamintește postura corectă la birou, modul de adaptare a spațiului și a echipamentelor la fiecare individ în parte, precum și pauzele active care pot fi organizate de-a lungul zilei, cu exerciții simple și ușor de realizat. În completarea acestor servicii, Office Therapy susține evaluarea ergonomică și evaluarea posturală individuală.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus