< Testează și tu Office Therapy, masaj terapeutic la birou

Office Therapy: masaj terapeutic la birou

Omul modern își petrece trei sferturi din viață în poziția șezut. Indiferent că este vorba despre orele petrecute la birou sau de cele în fața televizorului, lipsa de activitate fizică face ca metabolismul să încetinească. Mușchii se atrofiază mai devreme, creierul primește mai puțin oxigen, iar problemele de memorie apar mai repede, ceea ce înseamnă că sedentarismul este mult mai nociv decât pare și este alimentat în cea mai mare parte de lipsa de mișcare și de inactivitate.

Masaj terapeutic la birou pentru scăderea nivelului de stres

În acest context, Office Therapy vine cu o propunere care să combată sedentarismul și efectele negative pe care acesta le produce asupra sistemului osos, muscular, respirator și digestiv. Cu o echipă formată din terapeuți specializați în ergonomie și masaj terapeutic la birou, Office Therapy urmărește să restabilească echilibrul musculo-scheletal, scăderea nivelului de stres, și îmbunătățirea posturii. Cum? Prin manevre, tehnici de terapie manuală, streching și energizare musculară. Toate pentru un stil de viață sănătos inclusiv în viața profesională.

Ergonomia – un aspect important la mediul de lucru

Ergonomia sau adaptarea optimă a mediului de lucru este un factor important în desfășurarea rutinei zilnice. Pe lângă masajul propriu zis, terapeuții Office Therapy prezintă un curs de ergonomie, prin care învață sau reamintesc postura corectă la birou, precum și modul de adaptare a spațiului și a echipamentelor la fiecare individ în parte. Un alt aspect important este reprezentat de pauzele active care pot fi organizate de-a lungul zilei, cu exerciții simple și ușor de realizat. În completarea acestor servicii, Office Therapy susține evaluarea ergonomică și evaluarea posturală individuală.

Beneficiile acestor servicii sunt atât pentru angajator, cât și pentru angajat, căci contribuie la un stil de viață sănătos și la o putere de concentrare mai bună. Testarea lor poate fi realizată printr-o ședință demo gratuită de masaj terapeutic chiar la sediul companiei. Optează pentru un stil de viață sănătos inclusiv în viața profesională!

Un comentariu la „Office Therapy: masaj terapeutic la birou

Comentariile sunt închise.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus